MUŞ / MERKEZ - SELÇUKLU İLKOKULU

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından Muş Tarihi Müzesine ziyaret gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığınca bu sene yürürlüğe konulan 1.Dönem sonu etkinlikleri kapsamında: Öğrencilerimizin şehrimizin tarihi ile ilgili bilinç kazanması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte emegi geçen saygıdeğer Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Murat ÖĞÜT ile Sınıf Öğretmenlerimizden Hasan POLAT,Kerime TÜRK,Dilan YILMAZ,Emine KOÇ ve Kübra GÖZCÜ hocalarımıza  teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz 4/B  sınıfı öğrencisi  Hatice Ravza DEMİRCİ Aydınlık Yarınlar adlı yarışmada Türkiye 751.'si olmuştur,  öğrecimizi canı gönülden tebrik eder. Emeği geçen  4/B Sınıf öğrtemeni Kübra GÖZCÜ 'ye teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz  4/D sınıfı öğrencisi olan Zeynep Nehir ARSLAN ilimizde düzenlenen karate şampiyonasında minikler kategorisinde il üçüncüsü oldu .Başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz koridorunun bir bölümü matematik sokağına dönüştürüldü.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 29  Ekim Cumhuriyet Bayramı  okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuzda İLKÖĞRETİM Haftası  ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında  okulumuz  Öğretmenleri Sayın Demet İNCE ve Sayın Şeyma POLAT tarafından organize edilen   etkinliklerde öğrenciler tarafından şiir ve kompozisyon alanlarında etkinlikler yapıldı.

Eyl

Selçuklu İlkokulu olarak 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı için okul bina ve sınıflarımızdaki hazırlıkları tamamladık.

Mrt

3/D sınıfından örnek davranış. Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri Malatya İlindeki Depremzede kardeşlerine en sevdiği oyuncaklarını göndererek kardeşlerinin gönüllerini ısıttı.

Ock

2022- 2023 Eğitim öğretim yılı  3. eğitim bölgesi 2. dönem başı müdürler kurulu toplantısı okulumuz müdürü Mehmet Şahin TUNÇ başkanlığında gerçekleştirildi.

Ock

Muş İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Enver KIVANÇ 'ın  "Kış Okulları" Kapsamında Okulumuzu Ziyaret Etti

Okulumuz  Öğrencisi Karate Minikler İl İkincisi İlay AZAK

Ock

AFAD İşbirliği ile Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Halk Eğitim Bünyesinde Açılan Minikler Folklor  Kategorinde Çalışmalarını Sürdürüyor.

Ock

Okulumuz 3/B Sınıf Öğretmeni Kübra GÖZCÜ Denemede İl Birincisi Olan Öğrencileri  Muhammed Eymen PAPAĞAN ve Helin IŞIK 'ı yemeğe çıkardı

Ock

Okulumuz 2022 -2023 Eğitim Öğretim Yılında  ''Okulum Temiz '' Belgesine Layık Görüldü. 19.012023 tarihinde yapılan  Okulum Temiz Belgesi  Taktim Töreninde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı   Sayın Merin AKSU tarafından Okulumuz Müdürü Sayın Mehmet Şahin TUNÇ'a taktim edildi.